Angheluta Vadineanu – Presedinte

Profesor, sef al Departamentului de Ecologie Sistemica si Sustenabilitate si detinator al catedrei UNESCO-Cousteau din cadrul Facultatii de Biologie, Universitatea Bucuresti. Membru al mai multor organisme stiintifice si consultative internationale, intre care Comitetul Stiintific al Centrului European pentru Conservarea Naturii si al Comisiei IUCN pentru Managementul Ecosistemelor. A obtinut un Doctorat in Ecologie la Universitatea din Bucuresti.

Ruxandra Bandila - Membru

Director de Strategie, Dezvoltare si Relatii Institutionale la Lafarge Romania, fost Director de Marketing si Dezvoltare la Price Waterhouse Coopers Romania (2007-2013), a condus Sectia Socio-Economica a Programului Natiunilor Unite pentru Dezvoltare in Romania (1997 - 2002). A obtinut un Doctorat in Energie de la "Ecole des Mines de Paris".

www.pwc.com

Eugen Dijmarescu - Membru

Director al Fondului de Garantare al Depozitelor Bancare (din anul 2009). Fost vice-guvernator al Bancii Nationale a Romaniei, Ministru al Economiei si Finantelor (1990 – 1991), Secretar de Stat in Ministerul Afacerilor Externe (2000 – 2001), Ministrul Comertului (2003), Ambasador in Japonia (1994 – 1999). Detine un Doctorat in Economie din partea Academiei de Stiinte Economice, Bucuresti.

www.bnr.ro